Hanya Yang Terbaik Utk Semua.. Dapatkan Rangkaian Produk Kesihatan Terbaik SHAKLEE ~ Set Kecantikan ~Set Kurus ~Set Kesihatan ~Set Nutrisi Kanak-kanak ~Set Kehamilan ~Set Penyusuan ~Set Berpantang ***100% Selamat Berkesan dan Semulajadi ~Sila Hubungi~ FAZIRA MD NAWANI 012-6172742 ~COD~ TAMAN MELATI, SETAPAK,GOMBAK,JLN GENTING KELANG,GREENWOOD,TMN KOPERASI POLIS,BATU CAVES ~MENTAKAB,TEMERLOH ~POS KE SELURUH MALAYSIA.

JOIN AHLI


Cara-cara untuk menjadi ahli Shaklee seterusnya menjadi pengedar Shaklee: 
1) Isi borang keahlian - cuma hubungi saya call/ sms/wassup  FAZIRA NAWANI (012-6172742), saya akan isikan borang keahlian anda 

Yuran pendaftaran / keahlian adalah rm75 (Semenanjung Malaysia) rm85 (Sabah/Sarawak), termasuk postage 

2) Keahlian PERCUMA - anda juga boleh mendapatkan keahlian percuma dgn cara :

~ membuat pembelian bernilai rm660 untuk Semenanjung,
rm850 untuk Sabah/Sarawak

~ sebagai contoh barangan yang boleh mendapatkan keahlian percuma:
Beli 2 botol Vivix; atau
Beli 3 kotak Collagen Powder Shaklee


Setelah itu, anda akan dapat 'memberkit' dari pihak Shaklee ( di dalamnye ade buku2 panduan biz shaklee dll) 

No ID anda sendiri untuk kegunaan anda di masa akan datang jika anda ingin membuat pembelian seterusnya. 

TAHNIAH!!! Oleh itu, anda sudah pun menjadi ahli Shaklee! 

Setelah mendapat No. ID, terpulang bagi anda samada untuk menjadi pengedar iaitu Shaklee Independant Distributor atau untuk kegunaan sendiri.


Kenapa anda perlu mendaftar sebagai ahli Shaklee?
Apa uniknya Shaklee?

~Shaklee adalah syarikat vitamin yang paling lama di dalam pasaran. Keaslian produknya iaitu secara semulajadi dan kesan baik yang didapati setelah menggunakan Shaklee.


~Shaklee merupakan syarikat MLM yang paling adil. Shaklee tidak menggunakan skim piramid oleh itu bayaran bonus akan dibayar mengikut pendapatan yang kita perolehi. Jika banyak yang kita usahakan, banyaklah bonus yang diberikan oleh Shaklee. Jika kita rajin berusaha, kita mampu mendapat bonus melebihi upline dan melangkau pangkat upline.


~Bonus tidak akan dibayar melalui upline atau sponsor kita tapi secara terus kepada kita di dalam bentuk tunai oleh Shaklee. Anda tidak perlukan downline untuk dapatkan bonus. Bonus anda akan dikreditkan terus ke dalam akaun MAYBANK anda atau anda akan diberi cek.


~Harga produk Shaklee amat berpatutan dan kualitinya setanding dengan harga yang kita bayar. Malah, produknya adalah asli dan semulajadi di mana tiada silika gel di dalam botol vitamin Shaklee.


~Produknya selamat, tanpa pewarna, perasa tiruan, halal dan diyakini serta mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.


Apakah kelebihan jika anda mendaftar di bawah kumpulan kami?

#Kumpulan JUTAWAN adalah satu kumpulan yang sgt membantu utk anda mencapai cita-cita sebagai usahawan yg berjaya

#Kami akan melatih, memberi tunjuk ajar kepada anda jika anda berminat untuk menjadikan bisnes Shaklee sebagai sebahagian pendapatan sampingan anda. 

#Waktu yang amat fleksibel kerana dilakukan di rumah. Anda yang menguruskan sendiri masa anda. Dah ramai yang berjaya menjadi WAHM(Work at home mother). 

#Seminar atau training tertutup yang diadakan adalah mesra keluarga kerana anda boleh membawa keluarga dan anak-anak sekali! Jadi tidak perlu tinggalkan anak-anak. 


Jadi, apa tunggu lagi sertai kami sekarang! Semoga keahlian Shaklee anda mampu menjadi titik tolak kejayaan anda di masa akan datang! Jumpa nanti..

Hubungi saya segera utk saya kongsikan cara bersama-sama anda menuju kejayaan.
Fazira Nawani
sid 888321
0126172742

Terima Kasih Sudi Singgah My Blog "Healthy U Zone"

0 ulasan:

 
This Template Was Made & Design With Love By Cik Rose Cute. All Right Reserved To Me.